ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το γαλάζιο της θάλασσας, οι χρυσές αμμώδεις παραλίες της Παραλίας Κατερίνης, οι μοναδικές φυσικές ομορφιές ο Όλυμπος και τα Πιέρια όρη, η διασκέδαση, η ελληνική κουζίνα, οι σύγχρονες υποδομές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι παραδοσιακοί οικισμοί, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές διακοπών στην Παραλία.

Ατελείωτες παραλίες
Δέκα χιλιόμετρα χρυσής αμμώδους παραλίας, γαλάζιας και πεντακάθαρης θάλασσας, ονειρεμένη ομορφιά από αυτές που απεικονίζονται στις καρτ-ποστάλ και τις αφίσες στα ταξιδιωτικά φυλλάδια δείχνουν στον επισκέπτη την ευαισθησία μας για το περιβάλλον, για τη θάλασσα, για τους επισκέπτες.

Αγορές
Σημαντικά τοπικά και μοναδικά κοσμήματα, αναμνηστικά και είδη λαϊκής τέχνης, εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε να διατηρείτε ζωντανές τις αναμνήσεις από την παραλία μας.

Γαστρονομία
Ταβέρνες, εστιατόρια, χώροι υπέροχοι και πεντακάθαροι προσφέρουν φρέσκο ψάρι και θαλασσινά. Προτάσεις με παραδοσιακές ελληνικές συνταγές.

Πολιτισμός
Πολιτιστικές δραστηριότητες πραγματοποιούνται στην Παραλία. Μουσική, παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια, θέατρο, κινηματογράφος, δημιουργούν αυθεντικές συνθήκες για γνήσια ψυχαγωγία.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.